Huiselijk

CAFE LULU – KANAL

Belangrijke informatie

 

Take away menu 

Wilt u een levering? Contacteer-ons met uw gedetailleerde aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
[email protected] of per tel: 0486/420-832

Openingsuren van het  Café Take away

Maandag – Vrijdag
10u – 15u

Weekend & feestdag
11u – 17u

Café – Resto – shop

Een warme omgeving

Een ruimte om te delen, waar het aangenaam vertoeven is. Een plaats om te leven. Met LuLu als stille kracht doorheen uw interieur. Een eenvoudige kaart, vol emoties en herinneringen. Huiselijk. Ronduit zalig.

Vieruurtje

Van maandag tot zondag neemt Lulu u mee terug naar uw kindertijd. Gebak, koekjes, snoepjes, … en dit alles met een heerlijke warme drank. Een vieruurtje met duizend lekkernijen waar jong en oud van geniet.

Evenement

Wilt u een evenement organiseren? Contacteer-ons met uw gedetailleerde aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontbijt

Van maandag tot zondag, van 8u tot 11u, helpt Café Lulu u om de dag te starten. Zoete of zoute ontbijten, luxebroodjes en bio roereieren, granola met 1 kop koffie en 1 glas heerlijk sinaasappelsap om de dag goed te starten.

Lunch

Van maandag tot vrijdag, van 12u tot 15u, presenteert Café LuLu haar lunch van de dag. Een met zorg uitgekozen gerecht dat zelfs de grootste lekkerbekken in vervoering weet te brengen. En vergeet niet voor u vertrekt een lekkere espresso te drinken zodat u de hele namiddag klaarwakker blijft

Brunch a Bruxelles Ixelles

Brunch

Elke zaterdag en zondag van 10u tot 15u nodigt Café LuLu u uit voor de brunch. Een heerlijke selectie van de beste producten van het moment. Voor ieder wat wils.

Dejeuner a Chatelain
Lunch a Ixelles

Praktische info

Good om weten

U kunt bij Café LuLu terecht van maandag tot zaterdag van 8u tot 19u en op zondag van 8u tot 18u. Bij LuLu kunt u betalen met de kaart (Bancontact, Visa, Mastercard), met elektronische maaltijdcheques (Edenred) en contant.

Openingsuren van het Cafe

Maandag
10:00 – 16:00
Dinsdag – Zaterdag
10:00 – 18:30
Zondag
10:00 – 18:00

Good eten

Reserveringsformulier

LLuLu accepteert alleen reserveringen op zaterdag en zondag. 3 services zijn mogelijk: 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur

LuLu Home Interior & Café

hide
Kanal (78-80, Quai des charbonnages - 1080 BXL)

Date

Heure