Huiselijk

LULU Café

Cafe – Resto – shop

Een warme omgeving

Een ruimte om te delen, waar het aangenaam vertoeven is. Een plaats om te leven. Met LuLu als stille kracht doorheen uw interieur. Een eenvoudige kaart, vol emoties en herinneringen. Huiselijk. Ronduit zalig.

Vieruurtje

Van dinsdag tot zondag neemt Lulu u mee terug naar uw kindertijd. Gebak, koekjes, snoepjes, … en dit alles met een heerlijke warme drank. Een vieruurtje met duizend lekkernijen waar jong en oud van geniet.

Evenement

Wilt u een evenement organiseren?  Contacteer-ons met uw gedetailleerde aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontbijt

Van dinsdag tot zondag, van 10u30 tot 15u, helpt Café Lulu u om de dag te starten. Zoete of zoute ontbijten, luxebroodjes en bio roereieren, granola met 1 kop koffie en 1 glas heerlijk sinaasappelsap om de dag goed te starten.

Lunch

Van dinsdag tot vrijdag, van 12u tot 15u, presenteert Café LuLu haar lunch van de dag. Een met zorg uitgekozen gerecht dat zelfs de grootste lekkerbekken in vervoering weet te brengen. En vergeet niet voor u vertrekt een lekkere espresso te drinken zodat u de hele namiddag klaarwakker blijft

Brunch a Bruxelles Ixelles

Brunch

Elke zaterdag en zondag van 10u30 tot 15u nodigt Café LuLu u uit voor de brunch. Een heerlijke selectie van de beste producten van het moment. Voor ieder wat wils.

Dejeuner a Chatelain
Lunch a Ixelles

Praktische info

Good om weten

U kunt bij Café LuLu terecht van dinsdag tot zondag van 10u30 tot 18u. Bij LuLu kunt u betalen met de kaart (Bancontact, Visa, Mastercard), met elektronische maaltijdcheques (Edenred) en contant.

Openingsuren van het Cafe

Dinsdag tot zondag
10u30 tot 18u
Maandag gesloten