Authentieke elegantie Made in Belgium

Serax

 

Ontdek de buitengewone wereld van Serax, het Belgische designmerk dat kunst, functionaliteit en authenticiteit combineert om unieke collecties hedendaagse objecten te creëren. Van elegant servies tot betoverende verlichting, maak van je huis een meesterwerk met Serax.

De Designers

Vandaag de dag heeft Serax de eer om samen te werken met ontwerpers, architecten en gepassioneerde chef-koks van over de hele wereld.

Marie Michielssen

Marie Michielssen, onze vaste ontwerpster, haalt haar inspiratie uit het dagelijks leven om unieke objecten te creëren. Van theelichtjes tot vazen, elke collectie weerspiegelt haar unieke creativiteit.

Marie Michielssen - La Mere
serax pure pascale naessens

Pascale Naessens

Pascale Naessens, ontwerpster van de lijn “Pure Romance”, biedt een uitgelezen culinaire ervaring. Haar “Pure” servies belichaamt authenticiteit en warmte, met organische lijnen en natuurlijke materialen.

Ann Demeulemeester

Ann Demeulemeester, die sinds 2019 samenwerkt met Serax, biedt collecties porselein, bestek, verlichting en meer. Haar design is voortdurend in ontwikkeling en combineert integriteit en onafhankelijkheid.

Ann Demeulemeester
Anita Le Grelle

Anita Le Grelle

De grillige creaties van Anita Le Grelle hebben al talrijke tentoonstellingen gecharmeerd. Haar toevallige reis naar aardewerk in 2013 leidde tot Terres de Rêves, een collectie die gewaardeerd wordt om zijn originaliteit.

Authentieke elegantie Made in Belgium

Serax

 

Ontdek de unieke collecties van Serax designers voor een huis dat authenticiteit uitstraalt.

Anita Le Grelle

Sergio Herman

Sergio Herman maakt gebruik van een verscheidenheid aan lokale en internationale invloeden om collecties te creëren die zijn carrière als chef-kok, restauranthouder en ontwerper van gerenommeerde objecten hebben gevormd.

Vincent Van Duysen

De collecties van Vincent Van Duysen belichamen puurheid van vorm en een intuïtieve relatie met materialen. Zijn rijke, eigentijdse ontwerpen variëren van gebouwen tot stoelen, met een diep respect voor kunst en natuur.

Vincent Van Duysen

Ottolenghi x Bisignano

De in Sicilië geboren veelvormige kunstenaar Ivo Bisignano doordrenkt zijn werk met een kenmerkende nostalgie. Zijn creaties zijn doordrongen van ironie en esthetiek en roepen werelden op uit het verleden en uit de details.

Ann Demeulemeester
Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi, eigenaar van restaurants en delicatessenwinkels in Londen, geeft je creaties een uniek culinair tintje.

Authentieke elegantie Made in Belgium

Serax

 

Laat je inspireren door de exclusieve creaties van Serax ontwerpers in onze winkels in Châtelain en Kanal, en tover je huis om tot een waar designmeesterwerk.