Breng uw wensen tot leven

Project Room

Stamp & Lulu

Een verrijkend partnerschap

Stamp Architecture en LuLu Home Interior realiseren uw kleine en grote projecten van interieurinrichting. De Project Room van LuLu door STAMP: LuLu en het architectenbureau STAMP bundelen hun krachten om uw mooiste projecten te realiseren: inrichten van appartementen, vergaderzalen, Horecaruimten (hotel, restaurant, café) en coworking plekken. Ons team staat u bij van het begin tot het einde van uw project. Plannen, 3D-weergave, stalen.

architectural services

Onze diensten

Nood aan gepersonaliseerde begeleiding?
De Project Room en haar team van architecten bieden een service met oog voor detail in uiteenlopende domeinen van de inrichting van uw huis, uw kantoor of uw vergaderzaal, tot een restaurant of zelfs uw winkel. Het team van architecten is zeer bedreven en vakkundig. De Project Room is in staat om uw projecten van A tot Z in goede banen te leiden en zo goed mogelijk te voldoen aan uw behoeften binnen uw budget. We bieden een professionele en gepersonaliseerde service, zowel aan particulieren als aan professionals.

 

Professionele ruimte :
Bent u architect of interieurontwerper, LuLu kan u bijstaan in het ontwerpen van nieuwe, moderne ruimten voor uw klanten. Gaat het om de inrichting van kantoren, immobiliënprojecten, coworking plekken of het inrichten van een restaurant en café, we kunnen samenwerken aan uw projecten door uw meubilair, textiel, vaatwerk en decoratie-artikelen te bestellen met nauwgezette naleving van uw vooropgestelde termijnen. We hebben een eigen voorraad en genieten van voordelige termijnen bij onze leveranciers.

De stappen

How gaan we te werk?

1. We leggen een afspraak vast in onze kantoren om uw behoeften te bespreken;
2. Indien nodig maken we een plan op van uw ruimte;
3. We bezorgen u een aangepaste offerte en een inrichtingsplan;
4. Na uw goedkeuring plannen we de eventuele werken, de levering en de installatie van het meubilair en de decoratie in;
5. We voeren een keuring uit om uw project af te sluiten.

Huizen & Appartementen

Woning

Het is niet altijd makkelijk om inspiratie te vinden voor een nieuwe woning. Ons architectenteam dat nauw samenwerkt met onze meubelleveranciers biedt u een à-la-carte service voor de inrichting van uw woning. Wat ook uw wensen zijn, we staan u bij van de creatie van de plannen voor uw project tot de installatie van de geselecteerde meubelen en de uitvoering van de laatste afwerking.

Kantoor & coworking

Kantoor

Heel wat bedrijven deden reeds beroep op onze diensten voor de inrichting van hun kantoren, coworking plekken of zelfs hun vergaderzalen. Waarom? Naast het selecteren van regelbaar en aantrekkelijk meubilair, creëert ons architectenteam voor elke klant een originele wereld in functie van zijn behoeften en de filosofie van zijn bedrijf.

Hotel – restaurant – cafe

Horeca

Tegenwoordig is het serveren van de beste gerechten niet meer voldoende. Uw klanten willen absoluut een echte ervaring in een origineel kader. De keuze van de meubelen, materialen en kleuren is van essentieel belang voor het slagen van uw restaurant. LuLu Home Interior specialiseert zich in de inrichting van horecaruimten en de keuze van het meubilair en het vaatwerk dat speciaal ontworpen is voor en aangepast aan uw toekomstige activiteit.

Retail

Winkels

De dag van vandaag is de concurrentie tussen winkels bikkelhard. Om zich te kunnen onderscheiden is het voor winkels van belang dat ze een concept uitwerken rond hun toekomstige activiteit en dat ze dit zo goed mogelijk opbouwen om de ervaring van hun klanten te verbeteren. Dit is zelfs nog belangrijker dan het product of de dienst die ze verkopen. LuLu Home Interior en haar architectenteam kunnen u bij deze stap begeleiden. We moeten u niet vertellen dat LuLu spreekt uit ervaring, ze bezit zelf 3 winkels.