Familie verhaal

Over ons

Een buitengewone vrouw

Portret van LuLu

Een gemeenschappelijke waarde. Familie. Een terugkerende herinnering. Onze grootmoeder. Het hoofd van de familie. Vijf zonen, acht kleinkinderen, vier achterkleinkinderen en nog meer op komst… Een trouwe en liefhebbende vrouw. Een vrouw van vroeger en nu. Zin voor het leven. Voortreffelijk, ietwat kitscherig. Soms ook vol van waanzinnige bevliegingen. Maar met een resoluut enthousiasme voor de toekomst.

Een uitzonderlijke vrouw.
LuLu.

Meerdere generaties

4de generatie

Antoine & Mathieu, twee neven die de familiepassie voor meubilair en interieurinrichting delen. Onze overgrootouders waren meubelmakers. Onze grootouders waren groothandelaars in meubilair en decoratie. Onze ouders waren handelaars in meubilair en decoratie. Wij zijn de vierde generatie.

Lulu op Kastelijn

Interior store

De perfecte combinatie van artikelen met een verleden en een eigentijds kader. Design, vintage en retro meubelen. Decoratie en kunst van vroeger, kitsch en hedendaags. Een interieurverandering zoals LuLu het graag ziet.

huiselijk

Cafe en meer…

Een warme omgeving. Waar het aangenaam vertoeven is. Een ruimte om te delen. Een plaats om te leven. Huiselijk. Een eenvoudige kaart, vol emoties en herinneringen. Huiselijk. Ronduit zalig!

Word lid van onze nieuwsbrief

We houden u op de hoogte van LuLu-nieuws, promoties en tips!