Producten

De nieuwigheden nader bekeken

Comfortabel design, de Lobby fauteuil nodigt uit voor een tas thee en een goed boek.

U kunt niet weerstaan aan een ontspannende pauze in deze fauteuil! De schuine en lichte poten van natuurlijk hout doen denken aan het beste Scandinavische design. De Lobby is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten: drie grijstinten, kakigroen en mosterdgeel. Voor nog meer comfort kunt u deze fauteuil combineren met een extra meubelstuk of een klein, laag tafeltje.

En dit zijn de stoelen die dit seizoen in de schijnwerpers staan! Dit nieuwe gamma brengt op een subtiele manier de zachtheid van fluweel en de authenticiteit van subtiele vintage poten van zwart metaal of natuurlijk licht hout samen. Rijkelijk bekleed zodat u comfortabel zit. Verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Biedt uw interieur een unieke look met een vleugje retro.

Werk of ontspanning? Beide zijn mogelijk met de nieuwe functionele meubelen van gefineerde eik. Laat u verleiden door het praktische, ietwat bombastische aspect. De pure lijnen zorgen ervoor dat ze in elke omgeving passen.

Plantophile is het merk bij uitstek voor huisdecoratie en accessoires voor plantenliefhebbers. Ontdek de kleine decoratieve ecosystemen die iets origineel plantaardigs in huis brengen. De collectie bestaat uit terrariums en mooie Clusias in tube, unieke planten, helemaal ‘in’ en vragen weinig onderhoud.

Een decoratief keramisch detail met een verhaal? Dat is waar het merk Story Tiles mee naar buiten komt. Deze miniatuur werkstukken op tegels zijn bestand tegen warmte en water, ze zijn dus zonder problemen geschikt voor elke kamer in huis. Ze zijn met de hand gemaakt en hebben dus een uniek, komisch en verrassend ontwerp waarmee ze klein en groot weten te verleiden!

Word lid van onze nieuwsbrief

We houden u op de hoogte van LuLu-nieuws, promoties en tips!