de beste decoratietrends

Inspiratie

Producten

De nieuwigheden nader bekeken

De nieuwigheden nader bekeken
Comfortabel design, de Lobby fauteuil nodigt uit voor een tas thee en een goed boek.
U kunt niet weerstaan aan een ontspannende pauze in deze fauteuil! De schuine en lichte poten van natuurlijk hout doen denken aan het beste Scandinavische design. De Lobby is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten: drie grijstinten, kakigroen en mosterdgeel. Voor nog meer comfort kunt u deze fauteuil combineren met een extra meubelstuk of een klein, laag tafeltje.

Nieuws

3D virtueel tour @ LuLu Home Interior

Nieuws LuLu Home Interior meets Artzone35LuLu Home Interior meets Artzone35 boven onze nieuwe winkel gelegen aan 78-80...

Pop Up Room

ᴘᴏᴘ-ᴜᴘ ?? ” ᴍᴀᴅᴇ ɪɴ ʙᴇʟɢɪᴜᴍ ” Lulu is opzoek naar nieuwe ontwerpers, kunstenaars en designers voor hun nieuwe “pop-up” ruimte.

You have talent? We have Space

ᴘᴏᴘ-ᴜᴘ ?? ” ᴍᴀᴅᴇ ɪɴ ʙᴇʟɢɪᴜᴍ ” Lulu is opzoek naar nieuwe ontwerpers, kunstenaars en designers voor hun nieuwe “pop-up” ruimte. Zin in een nieuwe uitdaging aarzel niet om uw CV naar Lulu door te sturen ! [email protected]

Jazz concert

Voor de jazzliefhebbers, neem uw agenda erbij!
Elke eerste zondag van de maand stelt Lulu de pracht en kwaliteit van een jong jazztalent voor in volle groei en nodigt u uit op de live sessies! In oktober vielen we voor de charme van de Belgisch-Guineese artieste, Estelle Baldé.
Deze maand is het de beurt aan Stace om ons mee te nemen in haar wereld. Stace is het soloproject van Stacy Claire, zangeres, schrijfster en componiste van “RUMPUS”, een groep met epische accenten. Stacy’s zang is geïnspireerd door RnB, Soul, Jazz en elektronische muziek. Een volledig programma!

Advies

Gezellig thuis

De winter staat voor de deur, de avonden worden langer, dan blijf je toch lekker knus thuis? Een plaid, een warme drank, een goed boek… Klinkt verleidelijk? Zo ja, dan is dit het moment om uw leefruimte op te warmen, wat zachtheid en rust toe te voegen.
Lulu biedt een aantal ideeën voor een knusse huisinrichting.

Word lid van onze nieuwsbrief

We houden u op de hoogte van LuLu-nieuws, promoties en tips!