Advies

GEZELLIG THUIS

De winter staat voor de deur, de avonden worden langer, dan blijf je toch lekker knus thuis? Een plaid, een warme drank, een goed boek… Klinkt verleidelijk? Zo ja, dan is dit het moment om uw leefruimte op te warmen, wat zachtheid en rust toe te voegen.

Lulu biedt een aantal ideeën voor een knusse huisinrichting.

De kleuren

Neutrale kleuren (beige, écru, grijs) staan in de belangstelling. Ze zorgen voor sereniteit en kunnen makkelijk worden gecombineerd met kleurtoetsen als pasteltinten (vaal roze, amandelgroen, lichtblauw) die zorgen voor een zachte vrolijke toets.

De materialen
Zacht en warm effect verzekerd met de grote comeback van fluweel! Deze zachte, warme stof wordt in elke vorm gewaardeerd: zetel, poef, kussen, …

De tricots brengen ook warmte in eender welke leefruimte.

Wat niet mag ontbreken

De grote ster van het seizoen is de plaid! Lulu heeft er een mooie selectie van gemaakt en ook een milieuvriendelijke lijn zodat u zich “verantwoord” in uw plaid kunt wikkelen. We hangen ze slordig over de zetel of bergen ze op in een mand om ze snel bij de hand te hebben voor een gezellige avond in de zetel met vrienden!

Om een gezellige, innemende en zacht verlichte ruimte te creëren waar het aangenaam vertoeven is, maken we gebruik van “sfeerverlichting”. Staande lampen, hanglampen, lampen om neer te zetten of te bevestigen, deze decoratieve verlichting is enkel en alleen bestemd voor het verwarmen van uw ruimte.

De ‘final touch’ voor een aangenaam interieur: kaarsen! Brandende kaarsen prikkelen onze zintuigen, ze nemen ons mee op reis en bieden subtiele en intieme verlichting.

Van badkamer tot woonkamer en zelfs in de slaapkamer, geen enkele ruimte ontsnapt eraan.

Word lid van onze nieuwsbrief

We houden u op de hoogte van LuLu-nieuws, promoties en tips!